Followers

Wednesday, March 23, 2011

Wedding Highlights - Video

Guess what? landing next to en suami yesterday night (en suami dah tdo x sedar diri dah)...my heart stopped for 2secs and shivering..haha..checked my BB and saw En Lukman tagged both of us in Facebook..our wedding highlight!!

Ok terus tak boleh tdo..tik tok tik tok..lampu dah tutup..12:01 am..nak bukak laptop ke tak..nak bukak laptop ke tak..haha i crawled from bedroom to living room tak nak bagi en suami terjaga dari tdo n...

nampak tak air laut tu?
sorry tak dapat dvd from En Lukman LH Media TV lagi..
later i share k..

btw, video liyana from squarecut pun ada jugak tapi unfortunately fail to view the video from office..
blocked..shushu jangan bagitau bos i k..kene kerja la tu maknenye ;(

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...