Followers

Thursday, April 7, 2011

My 100 Followers

Dear bloggers and friends,

If my followers reach 100..
  1. Is it ok if i change my blog name from 'choclairissa is a tiffany bride' to 'all about intan marliana' or any other name? any ideas?
  2. Is it ok if i give token of appreciation to the lucky 100? any ideas?
tiffany muffins ini tiada kene mengena dengan entry ini~

Apekah pendapatan anda? hurm..let me think...

7 comments:

  1. hye intan..em..nama ur blog ni da sedap sngt =) tp ok je klo nk tukar..emm...tukar la choclairissa is a mommy to be ke..hehe..
    then..token for the lucky 100..bgus2...tanda penghargaan kan... =)

    ReplyDelete
  2. pendapatan saya lumayan hihi.. i like 'choclairissa was a tiffany bride' as you started off the blog with wedding preps. A memoir. unless if your thinkin of writing abt non-wedding stuff then whatever title you feel like, up2u.

    lemme know when u've reached your 99th follower as i wanna follow next

    ReplyDelete
  3. nama blog u dh ok.depends.if u xnk org google trus jumpa nama u stay je.haha.kalau ade reazki lebey ape slahnye nk bagi token kannnn ;p

    (perasan lisa ni kan mcm la dia foloower ke 100 haha)

    ReplyDelete
  4. nama skang pon dah best dah. kalo nak tuka nama betul pon ok gak. bleh ingat terus intan :)

    ReplyDelete
  5. nama skrg ni dh chantek dh intan. tp mcm komen2 kt atas ckp, intan byk cite psl wedding intan dlm ni kn. sesuai la ngn name skrg. tp in the future, dh ade anak anak chomel nnti (ehem2), kne pkir la sesuai ke tak name yg skrg. nk stay pn leh, nmpk mude remaje gitu. ehe.

    bg token kt 100th follower? i stuju! awat tak ckp awal2..leh i hold smpai follower ke 99 bru i follow u XD

    ReplyDelete
  6. mane2 pon okey :)

    as long as u tak tuka nama link ur blog, so org still akan dpt cari :)

    ReplyDelete
  7. ala..nk jadi follower ke 100..hehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...