Followers

Thursday, July 14, 2011

Main Main Bertunang

Hi all, i'm back! where did i go and what did i do during my silence? Later i update k.

Before that, i wanna share a gotcha aka kantoi tv series i watched from this blog.

Huuu..sekali tengok cam mempermainkan majlis bertunang..perasaan orang..tapi dua kali tengok? luu pikirla sendiri :)

Part 1


Part 2




6 comments:

  1. 1st episode tgk mmg bengang giler dgn production sebab main2 dalam hal ni, seriously kesian giler tgk fida. Tgh sedap2 tgk, bersambung le pulak. Gigih tunggu nextweeknya siap saling ingat mengingati antara housemate. Last2 laki tu yang terkena balik. Hahaha.. Lawak giler pulak rasanya. Tapi best tgk muka cuak mamat tu.

    ReplyDelete
  2. samalah ngan kasut pink.... mula2 tgk mmg kesian betul ngan fida bab2 cam tue pun nak main2 last2... mamat tue yg tkena upenya. mmg fida pelakon thebat lah nmpk real betul2 sedihnya masa mula2...

    ReplyDelete
  3. hahahaha adoiii...

    mula2 i rse nk marah je mamat tu buat camtu...

    last2....

    adoiiiiii~

    ReplyDelete
  4. betul2..fida pandai berlakon..nangis2 :)

    ReplyDelete
  5. ke memang ade hati dua2 tu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tgk eps 1 mmg bengang,tgk eps ke 2 dh ok dh.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...